Harmónia Háza Jóga és Egészségközpont
Tel.: +36 30 200 1125 • info@joga-egeszseg.hu

Harmónia Háza
Jóga és Egészségközpont
Tel.: +36 30 200 1125
info@joga-egeszseg.hu

Tradicionálisan a Hatha Jóga egy teljes rendszer, amelynek a testgyakorlatok, azaz ászanák, a légzőgyakorlatok, a tisztító eljárások és a meditáció is része.

A hatha jóga célja az egyensúly és a harmónia elérése. Ezt úgy célozza meg, hogy a gyakorló a Hatha Jóga gyakorlásán keresztül dinamikus egységet alakit ki fizikai, érzelmi, mentális és spirituális síkon is, mert a Hatha Jóga filozófiája azt érti tökéletes egészség alatt, ha valaki a fizikai, érzelmi, szellemi és spirituális szinten is egyensúlyban van.

Mint minden mozgás, a Hatha Jóga is vérbőséget okoz: és a többletvér gyulladást csökkent, átmozgatja a szöveteket, segíti a megújulásukat és beindítja az öngyógyítási folyamatokat. Ezen túl a Hatha Jóga az egyetlen olyan mozgás, amely leviszi a vérnyomást, mert azáltal, hogy a sejt közti állományból visszepréseli a vérsavót az erekbe, folyamatosan átjárhatóvá teszi az ereket kívülről befelé, ezzel hihetelen hatékonysággal átmozgatja az érfalakat, amivel meszesedéseket, a káros lerakódásokat és minden mást is letisztít a vérfalakról – és ezzel egyszerűen kizárja még a trombózis leghalványabb lehetőségét is. De nem csak a vérünket tisztítja ki a Hatha Jóga sajátságos mozgás mechanizmusa, mert azáltal, hogy a nyirokkeringést is stimulálja, egy sor igen különleges hatása van a szervezetünk működésére.

Ajándékozzon egészséget:
Jóga - DVD, ajándékutalványok, könyvek,
kattints a továbbiakért!

TEREMBÉRLET


Ha már megvan, hogy mit szeretnél csinálni, de még nincs meg hozzá a helyszíned, akkor nézd meg a bérelhető termünket.

Felszereltség: 50 m2, egyik fala tükrös, öltöző, mosdó, teakonyha, 16 db szék, 14 jógamatrac, plédek...

TOVÁBB

KAPCSOLAT


Stúdió: 
8360 Keszthely, Petőfi u. 19.
(Bejárat a Lovassy u. felől)

Klenovics Mónika
+36 30 200 11 25 

Írj nekünk!

Ne maradj le a programjainkról, Iratkozzz fel hírlevelünkre:

FELIRATKOZOM