Harmónia Háza Jóga és Egészségközpont
Tel.: +36 30 200 1125 • info@joga-egeszseg.hu

Harmónia Háza
Jóga és Egészségközpont
Tel.: +36 30 200 1125
info@joga-egeszseg.hu

Kismama és stresszoldó jóga

hatha-, gerinc. flow és kismama jóga oktató, képzés vezető, dúla és MBCP mindfulness meditációs tanár.

A nevem Halmos Júlia. 2008 óta oktatok jógát. Az első képzésem által egy új és tanulságágos útra léptem és mai napig ezen az úton haladok. Kerestem valamit már egészen fiatalon, valamit, ami túl mutat azon, amivel minden nap találkozom, túl az anyagi síkon. Hittem a túlvilágban, az ujjászületésben, a mozgás erejében.... Fokozatosan mélyűltem el a jóga világában, ismerkedtem meg ezzel a csodával. Mindig annyit mutatott magából, amennyit elbírtam, amennyit be tudtam integrálni az életembe. És amikor szükségem volt valamire, ami energiát ad az élet erőpróbáinál, a jóga által mindig kaptam erőt és ráébredtem, hogy én magam vagyok ennek az erőnek a forrása. Hitem lett magamban, a világ(om)ban. ​ Az első képzésem a kismama jóga oktataói volt 2008-ban, melyet akkor kezdtem el, amikor várandós lettem a fiammal. Megszületése után nem sokkal ( vele együtt :) ) végeztem el a Baba Mama oktatóit, minkettőt még a budai Asramban, Kotroczó Anikónál. Az első képzés alapvetően meghatározta a hozzáállásomat a jógához, az emberekhez, a várandóssághoz, és még a tanfolyam ideje alatt eldöntöttem, hogy egyszer én is dúla leszek. 10 évvel később 2018-ban került erre sor. Tanárom akkor is Anikó volt. Mindig hálás leszek azért, amit ezeken a tanított nekem.

Második gyermekem születése után 2012-ben lettem gerincjóga oktató és  2013-tól kezdtem hatha jógát tanítani. A kundaliní jógának köszönhetően, melyet 2016-ban kezdtem megismerni Bujáki Gabi vezetésével, nagyon sok mintát, habitust, sikerült átírnom, átfornálnom magamban. Elfogadóbb, tudatosabb lettem magammal és leginkább elkezdtem még inkább megismerni a saját működésem.  Ez vezetett el '17-ben a OneBrain Kineziológus képzés első két moduljára és egy évvel később a dúla képzésre.

Mindezek közben, 2016-ban a Downdog Jóga stúdióban Pelsőczy Petrával indtottuk el első hatha jóga oktatói képzésünket, melyet még további 7 követett 2020-ig. A fenti tanfolyamokon kívül ezek a csoport vezetések is hozzájárultak ahhhoz, aki ma vagyok. Hatalmas tapasztalás csoportot vezetni, főleg úgy, ha ezzel mások életének része lehetsz, és a saját tapasztalatod által mutathatsz irányokat, szemléleteket. A segítségeddel az emberek megváltoznak, jobban érzik magukat a bőrükben és ezáltal megtalálják azt az utat, amit régóta vágynak és keresnek.  Csorportot vezetni ugyanakkor nagy kihívás és még nagyobb felelősség. Ha egy szóval kellene elmondanom, hogy mi a legnagyobb tanítás a jóga és a tanítás által, akkor az az alázat lenne. Alázat. Mindig. Mindenben. Minden és mindenki felé. Saját magad felé is. És ez magával hozza a szeretetet, a tiszteletet és az ítélkezés mentességet, az elfogdást. Ezeket a varázsszavakat szemelőt tartva ígyekszem élni, jól és tudatosan élni és tanítani. Nem mindig könnyű, és nem is megy tökéletesen. :)  A szándék a lényeg, az út. 

2019-ben indítottam el az kismama jóga oktatói képzésemet, mely 2020 szeptemberétől a hatha képzésemmel együtt a Europian Yoga Alliance által elismert és akreditált kurzusok. Úgy érzem, hogy ezeknek a vezetése közben váltam igazán tudatossá és lettem igazán Nő, Anya, Asszony. És megértőbb, elfogadóbb és intuitívabb tanár. Végtelen hála van bennem minden és mindenkifelé, aki bármilyen módon részt vett ezekben a csoportokban- akár, mint tanuló, akár mint társ vagy vendég tanár. És végtelen hálát érzek a családtagjaim felé, akik "elviselik", hogy ez a hivatásom és küldetésem.

A jóga - ahogy sokan mások is mondjálók- önismereti út. Ezen az ösvényen haladva megtanulod szeretni és elfogadni magad, és ezáltal másokat. Felelősséget vállalsz magadért, a gondolataidért a tetteidért és ezek következményeiért. És hited által, egyre növekvő bölcsességed által felismered majd, hogy nincs jó vagy rossz döntés, történés. Minden okkal lesz az életedben, és Te magad vagy az ok minden történésben. Hiszem, hogy azért vagyunk itt a Földön, hogy megismerjük, megszeressük, elfogadjuk Önmagunkat. Azért vagyunk itt, hogy jó legyen nekünk, jó dolgok történjenek velünk és ez Önismeret nélkül nem történhet meg. A jóga egy eszköz, megtalálni önmagad, és a helyed a világban, hogy közelebb kerülj magadhoz, ahhoz a tiszta fényhez, ami vagy.

 

AKTUÁLIS TÁBORAINK

 

Harmónikus Hétköznapok Nőknek - Balatonkenese, Kenese Bay Garden

Harmónikus Hétköznapok Nőknek - Balatonkenese, Kenese Bay Garden

2024.  május 28-30.

Harmonikus hétköznapok Női Jóga és Wellness a Balaton-partján
2024.05.28-30.
Kenese Bay Garden, Balatonkenese

Szeretettel várunk egy különleges feltöltődésre a Balaton legújabb szállodájában! Egy nagyszerű lehetőség, hogy testileg és lelkileg megújulva és felfrissülve várd a nyarat. Ebben segítenek Téged a Hotel fantasztikus Spa világa mellett a női jógagyakorlások, az önismereti beszélgetések és a női közösség támogató ereje. Gyere, hangolódj velünk a nyárra!

A teljes program ára: 89.000.-Ft (egyágyas felár +45.000,-Ft)

Ajánlatunk tartalma:

  • 4x90 perc jógaóra,
  • 3x60 perc önismereti program,
  • 2x30 perc Hangfürdő
  • 2 éjszaka szállás nemdohányzó szobában: egyedileg szabályozható hűtés/fűtés, prémium minőségű Billerbeck ágyak és matracok, széles csatornakínálatú LED Tv, laptop méretű szobaszéf, mini hűtő, pipereszer és hajszárító bekészítés a fürdőszobában 
  • Fürdőköntös bekészítés felnőtt vendégeink részére
  • Naponta bőséges hideg- meleg büféreggeli; válogatás a helyi termelők egyedi kínálatából
  • Esténként exkluzív kínálatú büfévacsora
  • A Body & Soul wellness-, szauna- és fitness rész korlátlan használata: beltéri élményfürdő, kültéri felnőtt medence, bel- és kültéri gyermek medencék, finn szaunák, infra kabin, gőzkamra, sókamra, élményzuhanyok, fitness terem, jóga terasz
  • Korlátlan, térítésmentes WiFi használat a közösségi terekben és a szobákban egyaránt

A tábor vezetője: Klenovics Mónika Hatha, Yin, Vinyásza Flow, Női jógaoktató, Coach 

Itt tudsz jelentkezni:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36 30 200 1125

TOVÁBB A RÉSZLETES PROGRAMRA

Női jóga és önismereti tábor - Vindornyalak

Női jóga és önismereti tábor - Vindornyalak

2024. június 7-9. - BETELT

Szeretettel hívunk Női körünkbe, egy transzformáló erejű elvonulásra, hogy 3 felejthetetlen napot töltsünk együtt! Gyere, hogy tegyél Magadért és gyógyulj egy megtartó Női Közösségben, kapcsolódva valódi ÖnMagadhoz. Ebben a három napban a Női Jóga segítségével visszatalálsz valódi lényedhez, Nőiségedhez a csodálatos Természet ölelésében!

TOVÁBB A RÉSZLETES PROGRAMRA

Női jóga és önismereti tábor - Vindornyalak

Női jóga és önismereti tábor - Vindornyalak

2024.  július 19-21.

Szeretettel hívunk Női körünkbe, egy transzformáló erejű elvonulásra, hogy 3 felejthetetlen napot töltsünk együtt! Gyere, hogy tegyél Magadért és gyógyulj egy megtartó Női Közösségben, kapcsolódva valódi ÖnMagadhoz. Ebben a három napban a Női Jóga segítségével visszatalálsz valódi lényedhez, Nőiségedhez a csodálatos Természet ölelésében!

TOVÁBB A RÉSZLETES PROGRAMRA

Ajándékozzon egészséget:
Jóga - DVD, ajándékutalványok, könyvek,
kattints a továbbiakért!

TEREMBÉRLET


Ha már megvan, hogy mit szeretnél csinálni, de még nincs meg hozzá a helyszíned, akkor nézd meg a bérelhető termünket.

Felszereltség: 50 m2, egyik fala tükrös, öltöző, mosdó, teakonyha, 16 db szék, 14 jógamatrac, plédek...

TOVÁBB

KAPCSOLAT


Stúdió: 
8360 Keszthely, Petőfi u. 19.
(Bejárat a Lovassy u. felől)

Klenovics Mónika
+36 30 200 11 25 

Írj nekünk!

Ne maradj le a programjainkról, Iratkozzz fel hírlevelünkre:

FELIRATKOZOM